Primrose Holidays
Facebook
WhatsApp
Instagram

Primrose Vakantieverhuur

Jouw One-Stop vakantiebestemming aan de Costa del Sol.

We verhuren niet alleen vakantiewoningen, we bieden jou de complete vakantie-ervaring aan!

Van aankomst tot vertrek, wij zijn altijd bereid om te helpen. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een leuke en actievolle reis; je bent op het goede adres bij ons!

Bel ons vandaag nog of boek 24/7 online.

Meet the Team

Lynn Wilderode

CEO van Primrose Real Estate

Met +10 jaar ervaring in deze sector en meertalig in het Nederlands, English, Español y Français.

Primrose Real Estate

Clementine Caughlan

Vakantieverhuur

Met behulp van haar verfijnde klantenservice en organisatorische vaardigheden, zorgt Clementine ervoor dat u een onvergetelijk verblijf zult hebben in ons aanbod van vakantiewoningen.

Primrose Real Estate

Joanne Rigby

Lange termijn verhuur

Met oog voor detail en snel begrip van de behoeften van klanten, maakt Joanne zeker dat elke klant zijn perfecte woning vind voor hier hun thuis van te maken.

Primrose Real Estate

Consolación Moreno

Marketing Manager

Met haar marketingervaring gecombineerd met constante training van nieuwe technieken, zorgd Consolación ervoor dat we onze hoge status in zoekmachines en internationale portals behouden.

Primrose Real Estate

Pauline Sloan

Verkoop & Naverkoop.

Met een Corporate achtergrond uit London en +20 jaar Verkoopservaring aan de Costa del Sol, Pauline zorgt ervoor dat alle klanten correct begeleid worden van start tot einde.

Waar zijn wij gevestigd

Primrose Real Estate SL is gevestigd in Sabinillas gelegen in de Gemeente Manilva, het meest zuidelijke punt van de Costa del Sol, op de grens van de provincies Malaga en Cadiz. Manilva is een aangenaam dorpje van ong. 35km2, bestaande uit het oude centrum van Manilva op 4km van het strand, het strandstadje San Luis de Sabinillas, de pittoreske jachthaven van Puerto de La Duquesa en het typische Spaanse vissersplaatsje Castillo de la Duquesa.

Graag nog meer informatie gewenst?...

Als u overweegt om deze streek te komen verkennen, dan kunnen wij jou zeker helpen. Stuur ons een bericht via het formulier op onze contact pagina en een van onze medewerkers neemt contact met u op om uw wensen te bespreken, of bel +34 952 893 289. via ons email adres hello@primroseholidays.com